Česta pitanja

JESU LI SVI ARTIKLI NA WEB SHOPU RASPOLOŽIVI?

Zbog ograničenog proizvodnog kapaciteta i sezonske raspoloživosti proizvoda, postoji mogućnost da se dogodi da dostupnost proizvoda nije aktualna, to jest, da nismo u mogućnosti isporučiti neki proizvod. U tom slučaju ponudit ćemo vam zamjenski proizvod ili vratiti novac.

CRAFT PIVO KAO POKLON? 

Kada je riječ o kupnji darova, craft pivo rijetko kada da je loša opcija, pogotovo kad uz faktor iznenađenja isti dobijete na kućni prag ili posao. Alkoholni pokloni su pogodni zapravo za bilo koga, sve dok oni uživaju u piću te su stariji od 18 godina. Morate samo znati što osoba za koju kupujete preferira. 

KOJI JE ROK ISPORUKE NARUČENE ROBE?

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske je 3-7 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze te se navedeni rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana.

POSTOJE LI SKRIVENI TROŠKOVI?

Ne. Ne postoje nikakvi skriveni troškovi. Cijena koju vidite je cijena koju plaćate.

ŠTO AKO DOBIJEM OŠTEĆENU ROBU?

Proizvodi će biti zapakirani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

DA LI MOGU NEKOME POSLATI POKLON?

Naravno, potrebno je samo odabrati adresu primatelja za adresu dostave paketa. U tom slučaju račun šaljemo na e-mali kupca.

MOGU LI NARUČITI IZVAN HRVATSKE?

Možete naručiti, no nažalost robu možemo isporučiti samo unutar zemlje, tako da željena adresa za dostavu robe treba biti u Republici Hrvatskoj.

ŠTO AKO POŠALJEM POGREŠNO ISPUNJENU NARUDŽBU?

Ne brinite! Javite nam na e-mail: EMAIL koje je izmjene potrebno napraviti, te Vam mi u najkraćem roku šaljemo ispravno popunjenu narudžbu.

JESU LI MOJI PRIVATNI PODACI KOJE OSTAVLJAM KOD VAS ZAŠTIĆENI?

Da. Koristimo suvremene tehnologije i Secure Socket Layer (SSL) certifikat kako bismo zaštitili Vaše podatke, a isti nisu javno vidljivi.