Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Bruman d.o.o. (u daljnjem tekstu: Bruman) zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, tekstovi i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti Bruman.

Uvodne odredbe

Bruman poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni:

– ime i prezime

– adresa e-pošte

– ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

Svrha dobivenih podataka

Svi podaci koje Bruman od vas dobije služe isključivo za:

– što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

– osiguranja pružanja tražene usluge

– naše interne statističke obrade podataka

– mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.

Bruman jamči da će se  prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se Bruman može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Bruman kontaktira s vama, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti Bruman.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s vama kontaktiramo. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna i u svakom trenutno možete zatražiti prestanak email obavijesti. Nakon toga se Bruman više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan Bruman web stranice na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Bruman se drži stroge politike “no spam”. Bruman ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.

Vaša suglasnost

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Bruman vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.

Korištenje kolačića

Kako bi korištenje naše web stranice bilo ugodno i funkcionalno, stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija koje se zove se zovu kolačići (cookies na engleskom). Kolačići služe kako bi web stranica mogla funkcionirati kako treba i kako u budućnosti mogli unaprijediti korisničko iskustvo prilikom korištenja. Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu no neke mogućnosti neće biti funkcionalne.

Što su kolačići?

Kolačići su informacije spremljene na korisnikovo računalo, mobitel, tablet ili bilo koji drugi uređaj s kojim pregledavate web stranice. Kolačić može biti dostavljen od web stranice koju pregledavate ili od treće strane. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web stranicu (npr. jezik) kako bi idući puta kada dođete na stranicu ona bila prilagođena Vama. Kolačići mogu spremati i osobne informacija ali isključivo ako to vi dozvolite kroz upis ili dozvolu odnosno web stranice ne mogu doći do podataka koje im Vi niste dali.

Korištenje kolačića na bruman.hr internet stranicama

Bruman.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kod korištenja stranice također možete zaprimiti kolačić treće strane. Bruman.hr upotrebljava usluge treće strane – alat za statistiku posjeta web stranica Google analytics.

Bruman također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući Google i Facebook), u suradnji s bruman.hr, prikazuju bruman.hr oglase na web-lokacijama na cijelom internetu. Korisnik može isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). U svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Onemogućavanje kolačića

Ako želite onemogućiti spremanje kolačića to je moguće no to nikako ne preporučamo jer bi to moglo imati negativne posljedice na korištenje mnogo web stranica pa tako i naše.

Postavke prihvaćanja / ne prihvaćanja kolačića možete kontrolirati u svojem internet pregledniku. Detaljan postupak oko toga potražite u pomoći svojeg internet preglednika jer se razlikuje ovisno o samom pregledniku.

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.

Više o kolačićima i njihovom prihvaćanju / odbijanju možete saznati na sljedećim adresama:

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.aboutads.info/choices/

http://www.youronlinechoices.com/hr/

Društvene mreže

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. Web stranice koje omogućavaju prijavu i registraciju putem društvenih mreža to rade, a naša web stranica to također podržava. Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.

Dodatna objašnjenja

S uporabom naše stranice potvrđujete da ste pročitali Izjavu o privatnosti i da se s njom slažete.

Ako imate dodatna pitanja, probleme ili napomene u vezi s našom politikom privatnosti, možete nam to poručiti na brumancraft@gmail.com.