Načini plaćanja

  • VIRMANSKI – Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte i putem internet bankarstva bilo koje banke. Koristite svoj ID narudžbe kao referencu plaćanja. Vaša narudžba neće biti poslana dok sredstva ne budu vidljiva na našem računu. Da bi roba bila poslana, uplata mora bit vidljiva na našem žiro računu što u prosjeku traje 2-3 dana, ovisno o vašoj banci s koje ste izvršili plaćanje, no za ubrzavanje procesa slobodni ste poslati potvrdu plaćanja na brumancraft@gmail.com. Za poslovne subjekte moguće je izdati račun R-1, ali morate nam onda dostaviti podatke o poreznom broju primatelja računa te točne podatke poslovnog subjekta.
  • KARTIČNO PLAĆANJE – Za kartična plaćanja koristimo sustav Stripe, koji podliježe najstrožim svjetskim standardima sigurnosti (PCI Service level 1). Svi podaci putuju putem TLS sustava, a svi brojevi kreditnih kartica su zaštićeni AES-256 enkripcijom. Mi nemamo uvid u podatke s vaše kreditne ili debitne kartice i sva komunikacija putuje izravno s vašeg uređaja prema Stripe servisu.
  • PICK UP POINT – Obzirom da nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu i da se svih ovih godina trudimo omogućiti što više opcija i olakšati vama kupovinu a nama isporuke, od sada svoje pakete možete osobno podignuti u našem Pick Up Pointu na adresi Sv. Ivan 5, Buzet. Sve što trebate je prilikom naručivanja odabrati opciju osobnog preuzimanja i paket će vam biti spreman za preuzimanje u roku od 2-7 radnih dana. Potrebno je samo obavijestiti nas prethodni dan do 16h, kako bi vam paket bio spreman na dan preuzimanja.