Uvjeti dostave

Naručene proizvode dostavljamo u roku od 3 – 7 radnih dana, ovisno o adresi dostave. Zamolbe u narudžbama vezane uz kraći termin dostave ili dostave na određeni dan mogu se ali i ne moraju uvažiti, ovisno o raspoloživosti proizvoda. 

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 40 EUR.

Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničke tvrtke GLS koja obavlja usluge transporta. Vrijeme u kojem dostavna služba dostavlja pakete je 08:00 – 16:00h i nažalost ne možemo utjecati na točan termin dostave kao i na zamolbe da se paketi dostavljaju nakon 16:00h. 

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Popis otoka možete pronaći OVDJE. Potrebno je obratiti pažnju na napomenu ispod tablice, tj. na napomenu da se na sve otoke koji nisu navedeni u tablicu paketi dostavljaju putem Hvatske pošte i u ovom slučaju ne može se garantirati da će paketi biti dostavljeni u predviđenom roku. Posebnu pažnju na ove termine dostave treba obratiti ukoliko naručujete proizvod za dostavu drugi radni dan, obzirom da paket može biti dostavljen samo po rasporedu koji GLS dostavna služba ima definiran unaprijed.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Više o reklamacijama možete pročitati ovdje.

Dostava GLS-om

Status narudžbe možete pratiti na način da kliknete na link dostavne službe GLS-a https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji Vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača. Informacija o dostavi paketa stiže vam i SMS porukom dan prije predviđenog termina dostave, s brojem paketa i kontakt brojem dostavne službe.

Ukoliko želite saznati precizno vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin, molimo kontaktirajte dostavnu službu GLS-a na broj telefona naveden na linku praćenja pošiljke i pozovite se na broj pošiljke iz EMAIL/SMS poruke.

VAŽNO: Dostave se do daljnjega vrše redovito, bez ikakvih odstupanja ili kašnjenja. U slučaju da se to promijeni, odmah ćemo vas obavijestiti.

Osobno preuzimanje – Pick Up Point

Ukoliko vam ne odgovara dostava na kućnu adresu, možete odabrati opciju osobnog preuzimanja što znači da će vam paket biti spreman za preuzimanje na adresi Sv. Ivan 5, Buzet u roku od 2-7 radnih dana od zaprimljene uplate. Kada su boce spremna za preuzimanje, šaljemo vam obavijest mailom. Od trenutka kada mailom dobijete obavijest da vam je paket spreman za isporuku, možete ga doći preuzeti u dogovorenom terminu.